Communicatietrainingen

Helpdesk- en Supportmedewerkers (2-daags)

Communicatietraining voor Helpdesk- en Supportmedewerkers

 

Wie via de telefoon technische bijstand geeft, problemen oplost of acties ondersteunt, moet problemen kunnen analyseren. Wilt u graag nog klantgerichter en professioneler met uw klant omgaan? Heeft u met situaties te maken waarin u het lastig vindt om uzelf te verplaatsen in de klant en de klant te overtuigen van uw intenties? Wilt u leren hoe u om kunt gaan met lastig gedrag? Bekijk dan de Communicatietraining voor Helpdesk- en Supportmedewerkers.

 

Neem direct contact op

 

Of u nu telefonisch contact heeft met uw klanten of persoonlijk aan de balie, een goede communicatie naar klanten leidt per definitie tot een hogere klanttevredenheid. Hoe kom je er snel achter wat het echte probleem is? Hoe herken je het verschil tussen wat belangrijk is en wat niet? En hoe ga je om met bezwaren? Naast probleemanalyse, leren de deelnemers in deze Communicatietraining voor Helpdesk- en Supportmedewerkers zelf problemen oplossen en effectief verwijzen.

 

Bij de interne communicatie van iedere organisatie spelen naast het formele circuit ook interne communicatielijnen een belangrijke rol. Goed communiceren begint bij jezelf. In deze training speelt ook een persoonlijke analyse en beeldvorming van de deelnemers een prominente rol.

 

Bij deze 2-daagse training ligt de nadruk op:

  • Het herkennen van klantgedrag
  • Het hanteren van de juiste gedragscode
  • Een correcte presentatie bij klanten en prospecten
  • Verdieping van contacten met klanten
  • Het professioneel opvangen van bezwaren, verwijten en tegenwerpingen