Door effectiever gedrag
behaalt u meer resultaat.

Een training volgen, hoe werkt dat?

Met een training van Boosting People kiest u voor een inspirerend leerproces. Voordat u besluit zich in te schrijven, is het prettig te weten hoe zo’n proces verloopt. Hoe ziet de opbouw van een training eruit? Wat kunt u eigenlijk verwachten?

 

Neem direct contact op

 

 

Leerdoelen
U leert het meest als u vooraf uw leerdoelen bepaalt. Een persoonlijk gesprek met uw trainer geeft u de extra inzichten voor een persoonlijk leerplan. Tijdens de trainingsbijeenkomsten gaat u aan de slag met verrassende oefeningen, levensechte rollenspellen en feedback: de focus ligt op doen, oefenen en ervaren.

 

Evaluatie
Na de training wordt gemeten hoeveel u heeft geleerd. Om ervoor te zorgen dat u de opgedane kennis blijft toepassen in de praktijk, ontvangt u na afloop van de training gratis drie maanden lang online tips. Enkele maanden na de training heeft u een nagesprek. Wat waren uw leerervaringen, hoe kunt u deze in uw werk blijven toepassen en hoe kunt u uzelf verder ontwikkelen?

 

Het resultaat
Duurzame veranderingen, effectiever gedrag, meer succes! Trainen bij Boosting People is inspirerend: u wordt regisseur van uw eigen leerproces, oefent nieuwe vaardigheden in de training en past het geleerde direct toe tijdens uw werk. Het resultaat? Duurzame veranderingen, effectiever gedrag, meer succes!

 

Neem direct contact op