Het specialisme van Boosting People
is het sterker maken van mensen en
organisaties met onze PLUS-aanpak

Over ons

Boosting People is strategisch partner in talentontwikkeling voor individuen, teams en organisaties. Door middel van trainingen, opleidingen en coaching richten wij ons op positieve gedragsveranderingen van medewerkers op het gebied van commercie, communicatie en management. Ons doel? Uit ieder talent het maximale resultaat halen!

Onze trainers
De trainers van Boosting People hebben ruime praktijkervaring en richten zich op de individuele taken en leerdoelen van u en uw personeel. Deze persoonlijke aanpak maakt onze trainingen maatwerk, praktijkgericht en aanzienlijk effectiever. Het grote voordeel van Boosting People is dat onze trainers alle ins en outs per branche kennen die nodig zijn om doelen te bereiken. Boosting People heeft ervaring en is uitzonderlijk goed in het sterker maken van mensen en organisaties.

Boosting People heeft de PLUS-aanpak ontwikkeld Aan elke training die wij organiseren hebben wij een extra onderdeel toegevoegd: procesmanagement. Samenwerken met Boosting People betekent dat wij primair uw medewerkers trainen en coachen in commerciële-, communicatieve- en managementvaardigheden en dat wij parallel hieraan het management adviseren over het creeren van de juiste structuren en uitgangspunten. Dat is de PLUS van Boosting People.

Met onze branchegerichte aanpak komen wij eerder tot de kern
Boosting People heeft zich verdiept in diverse branches. Daardoor weten wij wat er speelt binnen uw branche. Wij kennen de problematiek en de aandachtspunten waarmee u te maken heeft. Dit maakt onze oplossing effectiever: wij hebben de antwoorden reeds geformuleerd en weten welke stappen u het beste kunt zetten om effectief te kunnen anticiperen op veranderingen binnen uw branche. Kijk hier voor een overzicht van onze branchespecialisaties.

Wilt u weten hoe u innovaties kunt toepassen in uw situatie? Hoe u uw bedrijf van de ja-maar cultuur kunt afhelpen? Wilt u weten waar u staat of hoe u uw kwaliteiten optimaal kunt benutten? Wilt u de lat omhoog leggen? Wij koppelen uw organisatiedoelstellingen aan de persoonlijke doelstellingen van uw medewerkers en bouwen samen met u aan een beter klimaat voor resultaat.

 

Mission Statement


  • proactief
    Het eerste principe is het principe om proactief te zijn. Hiermee bedoelen we dat we verantwoordelijkheid nemen voor de dingen die we doen en zeggen. Daarbij realiseren we ons dat we met dit gedrag de mensen om ons heen positief beïnvloeden.

  • uitmuntendheid
    Het tweede principe is dat van uitmuntendheid: het niet ac- cepteren van de dingen zoals ze zijn, maar het creeren van een cultuur van creatieve onvrede, door het steeds meer willen doen dan anderen. Dit doen wij vanuit een positieve toekomstgerichte houding. Boosting People denkt altijd vanuit de wat dan wel gedachte.

  • doelgerichtheid
    Het derde principe is dat van doelgerichtheid en een uit- stekende dienstverlening aan onze klanten. Dit vertalen wij in de praktijk vanuit ons DNA: ‘de klant belachelijk goed willen helpen; niet omdat de klant dit van ons verwacht, maar omdat wij dit zelf willen.’