Wil jij zelfstandig trainer worden
bij Steyn&Allberg? Dan is het tijd
voor een goed gesprek!

Trainer worden?

Wij zoeken gemotiveerde commerciële professionals die als zelfstandig ondernemer willen uitblinken als trainer. Bij Boosting People word je gesteund door een ambitieuze organisatie en een inspirerend team van ervaren collega-trainers. Je blijft zelfstandig ondernemer en profiteert tegelijkertijd van de voordelen van een ijzersterke formule. Wij leren onze trainers specifieke missies van organisaties om te zetten in hoogwaardige trainingen en coaching trajecten. Wij ontwikkelen langdurige partnerships met onze klanten en stimuleren de interactie tussen persoonlijke doelstellingen en doelstellingen van de organisatie.

 

Neem direct contact op

 

Een aantrekkelijk ondernemersinkomen ligt absoluut binnen je bereik, maar niet iedereen is in de wieg gelegd om trainer te worden bij Boosting People. Alleen de allerbeste professionals komen in aanmerking voor een rol binnen onze dynamische organisatie. Wil jij trainer worden? Daag jezelf uit en test of jij werkelijk het commerciële talent bent dat het verschil kan maken! Goed om te weten: Boosting People werkt niet met een inlegfee, eerste investering of een torenhoge omzetverplichting.

 

Wie zoeken wij?
Wij zijn altijd op zoek naar bevlogen mensen die expert zijn op hun eigen vakgebied. Deskundig, betrokken en inspirerend. Zelfsturende rasondernemers met zelfkennis en zelfvertrouwen die energie geven en in zichzelf geloven. Daarnaast is aantoonbare ervaring in B2B een welkome pre en zijn sterke communicatieve vaardigheden noodzakelijk om werkelijk succesvol te worden.

 

Professionals
Natuurlijk sta je er niet alleen voor. Je kunt gebruikmaken van – en vertrouwen op – een groot netwerk van collega-ondernemers. Tevens maak je gebruik van de gezamenlijke opleidingsprogramma’s en marketingmiddelen. Je bent verantwoordelijk voor een positief resultaat en je zorgt voor eigen opdrachten. Daarnaast kun jij je inschrijven om seminars en trainingen te leiden welke landelijk aangeboden worden door Boosting People. Met jouw ruime ervaring ben je in staat de concrete behoefte bij opdrachtgevers te vertalen naar de juiste oplossingen. Je werkt vanuit huis en geeft seminars en workshops op locatie.

 

Onderstaand de beschrijving van het profiel van een succesvolle trainer, werkzaam bij Boosting People:


  • Resultaatgericht

  • Innovatief

  • Klantgericht
Opleidingsniveau Hbo werk- en denkniveau
Leeftijd > 25 jaar
Ervaring Minimaal 5 jaar praktijkervaring in commerciële Business-to-Business of een hogere leidinggevende functie
Commercieel Positief, acquisiteur, vasthoudend, hoge drive, competitie- en doelgericht
Persoonlijkheid Neemt initiatieven en toont ondernemersgedrag: helicopterview
Mentaliteit Gedreven: winnaar
Sociaal Stabiel, stressbestendig en hoge mate van inzet
Proactief U toont initiatief, denkt mee, kijkt vooruit en bent in staat om verantwoordelijkheid te nemen