Verkooptrainingen

Succesvol Acquireren (3-daags)

Succesvol Acquireren

 

De nieuwe standaard op het gebied van professioneel en succesvol acquireren!
Acquireren is de eerste en zeer belangrijke stap in het commerciële proces. Naast het behoud van bestaande klanten zijn nieuwe klanten of opdrachten nodig om de continuïteit van de organisatie te waarborgen. Veel mensen zien echter op tegen acquisitie. Toch kan acquireren leuk zijn. U zult merken dat wanneer u met plezier kunt acquireren, u ook succesvoller zult zijn.

 

Neem direct contact op

 

 

Resultaat
Na deze cursus voelt u geen belemmering meer om te acquireren.
U vindt het zelfs leuk. Daarnaast heeft u geleerd:

  • Optimaal gebruik te maken van uw kwaliteiten
  • Met zelfvertrouwen en lef aan de slag te gaan
  • Een goede eerste indruk te maken
  • Nieuwe contacten met klanten te leggen om opdrachten te verwerven
  • Uw producten of diensten op een overtuigende manier te presenteren
  • Uzelf in een acquisitiegesprek stevig te profileren
  • Oog te blijven houden voor behoeften en verwachtingen van klanten en opdrachtgevers

 

U heeft het in zich om een prima verkoper of commercieel adviseur te zijn. Dat weet u zelf en u hoort dat ook van anderen. U bent verbaal vaardig en goed in staat uzelf en uw bedrijf te presenteren. Daarbij beschikt u over een gezonde dosis lef en weet u veel van uw product of dienst. Nu gaat het er nog om uw vaardigheden zo effectief mogelijk te gebruiken. In deze training Succesvol Acquireren vergroot u uw persoonlijke effectiviteit en groeit uw in uw rol als verkoopadviseur.

 

In deze praktijkgerichte verkooptraining ligt de nadruk op doen. Uw eigen gedrag en praktijk staan centraal. Na korte theoretische inleidingen gaat u aan de slag met praktische oefeningen en rollenspelen met een professionele trainer. Uw persoonlijke situatie en uw (mogelijke) klantencontacten vormen het uitgangspunt van de oefeningen.

 

Neem direct contact op