Verkooptrainingen van Boosting People.
Dè oplossing voor verbetering van uw
verkoopresultaat.

Verkooptrainingen

Wilt u de resultaten van uw commerciële medewerkers verbeteren? Kies dan voor de verkooptrainingen van Boosting People: dè oplossing voor een effectieve verbetering van uw verkoopresultaat. Met de verkooptrainingen van Boosting People kiest u voor inspirerende leerprocessen, afgestemd op de ambities van uw bedrijf. Vanuit onze expertise hebben wij een stappenplan ontwikkeld. Een resultaatgerichte aanpak, gericht op het realiseren van uw doelstellingen binnen uw organisatie.
Neem direct contact op

 

 

 


verkooptraining_opsommingiconen

 

Doelstellingen. Uw medewerkers leren het meest als u vooraf uw leerdoelen bepaalt. De trainers van Boosting People geven u extra inzichten voor een persoonlijk leerplan per functie binnen uw organisatie. Met deze leerdoelen worden de trainingen effectiever en worden uw doelstellingen eerder gedragen en uitgedragen.

 

 

Trainen. Draagvlak over de noodzakelijke veranderingen en kennis hoe dit in de praktijk te brengen zijn de uitgangspunten van de verkooptrainingen van Boosting People. Tijdens de trainingsbijeenkomsten gaan we aan de slag met verrassende oefeningen, rollenspellen en feedback. De focus ligt op doen, oefenen en ervaren.

 

 

Processtructuren. Parallel aan het trainen van uw medewerkers instrueren wij het management over het organiseren van het verkoopproces. Via een branchegerichte handleiding geven wij u inzicht in de voorwaarden die gecreëerd moeten worden voor een succesvol verkooptraject.

 

Neem direct contact op