Boosting People
Branche Specialisatie

Branche Specialisatie

Branche specialisatie

Iedere branche vraagt om branche specialisatie: een specifieke aanpak op het gebied van verkoop, communicatie en management. Daarom heeft Boosting People voor diverse branches unieke trainingsprogramma’s ontwikkeld. Vraag direct informatie over de Branche specialisatie van Boosting People. Wij hebben ons verdiept in de aandachtspunten binnen jouw branche en hebben onze trainingen hierop afgestemd. Daarmee komen wij samen met jou eerder tot de kern en de doelstellingen die jij voor ogen hebt.

 

Neem direct contact op


branche_accountancy

 

Accountancy

De adviserende rol van een accountant wordt steeds belangrijker. De toegevoegde waarde komt namelijk steeds meer te liggen op het adviseren van klanten over thema’s die verder reiken dan de oorspronkelijke taken van de accountant.

branche_notariaat

 

Notariaat

Het notariaat is een branche waarin onderscheidend vermogen de doorslag geeft. Maar hoe maakt hij dit zichtbaar? Omdat de wensen en behoeften van klanten veranderen moet het notariaat een commerciële inhaalslag maken. Het is tenslotte niet meer vanzelfsprekend dat transacties bij hem terechtkomen.

branche_advocatuur

 

Advocatuur

De advocatuur ontwikkelt zich naar een branche waarin commercie een grotere rol gaat spelen. De tweedeling tussen commercieel gestuurde en oorspronkelijke advocatenkantoren ontwikkelt zich en maakt het besef groter dat het krijgen van opdrachten minder vanzelfsprekend is dan voorheen.


branche_bouw

 

Bouw

De veranderingen binnen de bouwbranche hebben het noodzakelijk gemaakt om klantgericht te ontwikkelen, te bouwen en te verkopen. Wat betekent dit voor uw organisatie en medewerkers? En op welke wijze kun jij commercieel deze vertaalslag maken?

branche_groothandels

 

Groothandels

De wensen van jouw klanten veranderen. Ze worden geconfronteerd met toenemende concurrentie en zoeken naar een bredere ondersteuning. Alleen het verkopen van jouw assortiment is vaak niet meer voldoende om de klant te werven en aan jouw organisatie te binden.

branche_grafisch

 

Grafische sector

Nieuwe technieken en de opkomst van internetdrukkerijen veranderen de grafische branche. De noodzaak om hier commercieel op te anticiperen en onderscheidend vermogen te kunnen realiseren wordt daarmee groter.


branche_automatisering

 

ICT automatisering

Toenemende automatisering en de opkomst van clouddiensten maken de markt interessant voor steeds meer aanbieders in de ICT-sector. Juist nu wordt onderscheidend vermogen cruciaal om klanten te werven en aan jouw organisatie te binden.

branche_woningcorporaties

 

Woning corporaties

Steeds meer woning corporaties verkopen jaarlijks een deel van de woningvoorraad om budget te realiseren voor renovatie en nieuwbouw. Daarmee krijgt jouw organisatie en jouw medewerkers te maken met een commercieel traject.

branche_zorg

 

Zorg instellingen & organisaties

De invoering van de integrale prestatiebekostiging betekent voor zorgorganisaties de overstap van een stabiele budgetbekostiging naar een kansrijke prestatiebekostiging. Marktbenadering en klantgerichte organisatie zijn hiermee belangrijke onderdelen van de bedrijfsvoering van zorginstellingen geworden.

 

Neem direct contact op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *