Boosting People
Business Coach

Business Coach

Business Coach

Ben je ondernemer en op zoek naar een business coach om mee te sparren? Als ondernemer sta je er vaak alleen voor als het gaat om het maken van belangrijke beslissingen. De mensen om je heen begrijpen jouw business niet, hebben een eigen agenda of hebben geen (succesvolle) ervaring als ondernemer. Elke dag moet je als ondernemer knopen doorhakken en beslissingen nemen, maar hoe weet je zeker dat het de goede beslissingen zijn? Hoe zorg je dat je meer AAN je bedrijf kunt werken in plaats van Voor je bedrijf? Daarom hebben veel succesvolle ondernemers een business coach.

Ondernemen kan soms best eenzaam zijn. Je loopt met vraagstukken in je hoofd rond die je niet met iedereen wilt delen. En soms zoek je naar antwoorden waar mensen in je omgeving je niet aan kunnen helpen. Zij hebben de expertise niet of hebben zo ook hun eigen belangen. Hoe dan ook. Als business coach en sparring partner help ik ondernemers met het behalen van hun doelstellingen. Dat kan gaan over groei, winstgevendheid of het creëren van vrijheid.

Met onze programma’s willen wij ondernemers de denkbeeldige spiegel voorhouden, omdat wij uit ervaring weten dat de basis voor het succes van de commerciële activiteiten binnen organisaties voornamelijk door ondernemers zelf kan worden bepaald en verbeterd. Door de juiste invulling te geven aan managementtaken. Wij weten dat wij met onze aanpak ondernemers het gereedschap geven waarmee zij activiteiten effectief kunnen organiseren en medewerkers beter kunnen laten functioneren.

Business Coach

  1. Wat is mijn rol?
  2. Hoe motiveer ik mijn medewerkers?
  3. Wat vinden medewerkers echt belangrijk?
  4. Het verhogen van het werkplezier verhoogt de productiviteit
  5. Delegeren is opleiden
  6. Leidinggeven is faciliteren
  7. De beste zet is omzet

Neem direct contact op