Boosting People
Onderhandelen

Onderhandelen

Onderhandelen

Conflicten ontstaan door tegengestelde belangen. Hoe komt u op voor uw belangen zonder uw goede relatie op het spel te zetten? U krijg in deze training meer inzicht in de principes en fasen van onderhandelen. U leert uw eigen doel te behalen, zonder het belang van de ander te vergeten en creëert daardoor win-win situaties.

Resultaat na de training

  • Onderhandelt u effectiever en met gewenst resultaat
  • Heeft u meer inzicht in de principes en fasen van onderhandelen
  • Behaalt u uw eigen doel, zonder het belang van de ander te vergeten en de relatie te verstoren
  • Kent u uw persoonlijke kwaliteiten en verbeterpunten
  • Profileert u zich op prettige en authentieke wijze

Deze training Onderhandelen is bedoeld voor mensen die in hun werk regelmatig te maken hebben met interne of externe belangentegenstellingen. U bent bijvoorbeeld projectleider, HRM-functionaris, MT-lid, adviseur of leidinggevende. Feitelijk onderhandelt u de hele dag door. U wilt uw vaardigheden en persoonlijke effectiviteit in onderhandelen verder ontwikkelen. U heeft een HBO werk- en denkniveau.

Daarnaast herkent u zich in één of meer van de volgende situaties:
Ik probeer maar steeds de relatie goed te houden met de persoon waarmee ik onderhandel, ik behaal niet altijd het gewenste resultaat in een onderhandeling, draait het bij onderhandelen niet simpelweg om de vraag wie er wint? Ik weet niet goed hoe ik mijn emoties of irritaties een plek moet geven in het spel van onderhandelen.

In deze tweedaagse training staat leren door doen centraal. Korte theoretische inleidingen worden vertaald naar uw persoonlijke contacten. U traint uw eigen vaardigheden door middel van rollenspellen rondom situaties uit uw eigen praktijk, daarbij ondersteund door de trainer.

Neem direct contact op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *