Boosting People
Leidinggeven en Motiveren

Leidinggeven en Motiveren

Leidinggeven en Motiveren

Tijdens deze training gaan we alle relevante onderwerpen van Leidinggeven en Motiveren bespreken. Voor u als leidinggevende is de motivatie van uw medewerkers van het grootste belang. Zij moeten immers de door u gestelde doelen realiseren. U beseft dan ook dat u voor een belangrijk deel afhankelijk bent van hun prestaties. U weet echter ook dat motivatie geen vanzelfsprekendheid is. Het is iets dat gecreëerd moet worden. Maar hoe? In de training Leidinggeven en motiveren leert u aan te sluiten op de motivatie van uw medewerker.

Inhoud programma

  • Weet u wat motivatoren van uw medewerkers zijn
  • Kunt u beter beantwoorden aan de individuele ambities, kwaliteiten en talenten van uw medewerkers
  • Kent u het effect van uw leiderschapsgedrag op de motivatie van uw medewerkers
  • Kunt u uw team/medewerkers zodanig inspireren dat zij intrinsiek
    (vanuit zichzelf) bewegen in de richting van de organisatiedoelen

Voor Wie

De training is bedoeld voor managers, leidinggevenden en projectleiders met minimaal 1 jaar werkervaring. Managers die de motivatie en bevlogenheid van hun medewerkers willen verhogen. U gaat een analyse van uw eigen gedrag niet uit de weg en bent bereid het avontuur aan te gaan.

Resultaat

Na de training Management en Leidinggeven ben je in staat om het beste uit je mensen te halen. Je hebt geleerd hoe zelfsturende teams opereren en welke rol je daarin kunt vervullen. Daarnaast ben je in staat om de individuele kwaliteiten van je teamleden optimaal tot hun recht te laten komen, doelen helder te formuleren en teamleden resultaatgericht te sturen. Je vervult een sterke, coachende en vertegenwoordigende rol binnen je team.

Neem direct contact op

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *