Boosting People
Proces Management

Proces Management

Proces management

Procesmanagement vertalen wij via zogenaamde Brown Paper sessies. Wat is een Brown Paper Sessie? Ten eerste is een  Brown Paper sessie een training van teamleden die in hetzelfde proces werken, of op dezelfde afdeling. Ten tweede is de training bedoeld om duidelijk inzicht te krijgen in het onderscheidend vermogen van een bedrijf of een afdeling en in de verbeterpunten. In alle gevallen willen opdrachtgevers weten wat er werkelijk speelt onder de werknemers. Door de uitvoering van Brown paper sessies krijgen opdrachtgevers dit inzicht.

Brown Paper sessies worden georganiseerd door iemand die de leiding heeft over de sessie. Maar deze persoon is juist niet degene die het meeste weet over de inhoud van het werk of de processen. Het lijkt misschien vreemd, maar iemand die minder weet is in staat om de vragen te stellen die ertoe doen. Met een frisse blik en onbevangen vragen stellen levert vaak het meeste inzicht op. In tegenstelling tot het doen van aannames in het kader van “dat weet iedereen toch al”. In alle gevallen worden Brown Paper sessies ingezet om het begrip op de werkvloer te verbeteren.

Praktijkgericht

De Brown Paper methode van Boosting People is praktijkgericht. Deze methode wordt dagelijks door vele bedrijven met succes toegepast. Veel ondernemers zijn creatieve denkers. Personen die vooral het binnenhalen van opvallende nieuwe merken, het creëren van marge en het optimaliseren van de winkel als een ultieme bevestiging zien van succesvol ondernemen. De ‘achterkant’ van het bedrijf wordt vaak te snel uitbesteed aan medewerkers, terwijl de klantgerichtheid en de resultaten juist daar worden gerealiseerd. Onze aanpak is gericht om samen met u een heldere structuur aan te brengen binnen uw organisatie waardoor er meer begrip ontstaat op de werkvloer en er meer grip is op zowel de commerciële ‘voorkant’ als de organisatorische ‘achterkant’. Het resultaat van deze sessies is dat u trotse medewerkers en tevreden klanten zult overhouden.

Neem direct contact op

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *