Beter organiseren vergroot het
effect van de trainingen. Daarom gaat
Boosting People een stap verder.

Procesmanagement

 

De wereld verandert. De snelheid waarmee veranderingen plaatsvinden is de laatste jaren ongekend. Steeds meer bedrijven en organisaties staan daarom voor de uitdaging om invulling te geven aan thema’s die bepalend worden voor het realiseren van ambities, commerciële doelstellingen en een klantgerichte werkwijze. Dit betekent dat directies en management de juiste keuzes moeten maken om zaken effectief en kansrijk aan te sturen. De rol van de directie en het management is hierin van groot belang.

 

Neem direct contact op

 

 

Veel commerciële en klantgerichte activiteiten worden ongestructureerd aangestuurd, zijn niet voldoende voorbereid en medewerkers worden vaak onvoldoende ondersteund. Hierdoor wordt het realiseren van de gewenste resultaten en doelstellingen moeilijker en minder kansrijk. Goed procesmanagement maakt de aanpak effectiever en kansrijker. Voor uw medewerkers en voor de doelstellingen die u als ondernemer voor ogen heeft.

 

Structuren voor profit en non-profitorganisaties
Klantgericht werken is een thema dat actueel is. Binnen commerciële organisaties, maar ook in toenemende mate binnen non-profitorganisaties. Opvallend is dat de aanpak en de structuren, om maximaal klantgericht te kunnen zijn, voor beide doelstellingen hetzelfde zijn. Boosting People heeft een organisatiemodel ontwikkeld waarmee zowel bedrijven als non-profitorganisaties hun doelen kunnen structureren naar een effectief en resultaatgericht proces.

 

Procesmanagement is een standaard onderdeel van al onze trainingen

Omdat de combinatie tussen het juiste procesmanagement en het trainen van medewerkers tegenwoordig onmisbaar is voor het realiseren van doelstellingen, worden alle trainingen van Boosting People standaard uitgevoerd met het hoofdstuk Procesmanagement voor de leidinggevende taken. Alle trainingen en managementadviezen van Boosting People zijn praktijkgericht. De structuren en processen waarin wij u adviseren, worden dagelijks door vele bedrijven met succes toegepast. Binnen onze adviezen richten wij ons specifiek op de aspecten die daadwerkelijk bijdragen aan resultaat. Direct en pragmatisch. Overbodige theorie laten wij achterwege. Dit voegt namelijk niets toe en leidt af van de concrete taken en aandachtspunten die het verschil maken. Onderstaand model is de basis voor effectief procesmanagement.

 

Neem direct contact op

Procesmanagement volgens Steyn&Allberg

 

 

processmanagement