Missie en Visie
Missie en Visie

Missie en Visie

Waar staan we voor en waar gaan we voor, dat is de vrije vertaling van Missie en Visie. In navolging van de Missie en de Visie hebben organisaties ook een aantal kernwaarden. Deze waarden ontstaan uit de cultuur van de onderneming. Het zijn de ongeschreven huisregels. Dit in tegenstelling tot de structuur van een onderneming waar alles vast ligt. Met bovenstaande begrippen hebben we het DNA van een onderneming te pakken. Al start alles natuurlijk bij het ‘Waarom’.

De Missie van Boosting People

Wij trainen en coachen medewerkers van bedrijven. Wij helpen organisaties, teams en individuen om zich dagelijks te verbeteren. Iedere dag 0,1% verbeteren betekent tenslotte dat je na één jaar liefst 36% vooruitgang hebt geboekt! Als business coach zijn wij sparring partner van directies en managementteams om situaties vanuit een andere invalshoek te bekijken.

De Visie van Boosting People

We gaan voor een wereld waarin persoonlijke groei vanzelfsprekend is. Een wereld waar ambitieuze medewerkers dagelijks de kans krijgen om zichzelf te verbeteren, zowel privé als zakelijk. wij zien het als onze taak om deze ambities op te wekken.

Wat zijn kernwaarden volgens Boosting People

Zo rond 2014 zijn de kernwaarden van Boosting People ontstaan. De absolute nummer één waarde is Onafhankelijk kunnen denken. Vanuit het Onafhankelijk kunnen denken ontstaan meer kernwaarden, zoals:

  1. Verantwoordelijkheid nemen voor de dingen die je doet en zegt
  2. Altijd in oplossingen denken
  3. Klanten belachelijk goed willen helpen
  4. Luisteren met een leeg hoofd
  5. Kennis willen delen

Een nieuwe Missie en Visie in één week?

Vaak vertalen organisaties bedrijfsdoelstellingen naar een nieuwe Missie en Visie. In combinatie met afdeling doelstellingen ontstaat er dan een middellangetermijn richting. Hier worden zware consultants voor ingehuurd, heisessies voor georganiseerd en daar doen partijen dan maanden over … dit kan natuurlijk ook anders.

Een nieuwe Missie en Visie borgen wij in één week! De vertaalslag van een nieuwe strategie implementeren we, samen met de betrokken managers, naar de werkvloer. Wij communiceren dit niet zelfstandig, maar leiden management teamleden in Train The Trainer sessies op om dit zelf te kunnen. Dat bespaart organisaties tijd en vooral veel geld!

Wij kunnen ons voorstellen voorstellen dat je naar aanleiding van het bovenstaande een keer van gedachte wilt wisselen. Dat kan!

Neem direct contact op

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *