Steyn&Allberg
Steyn&Allberg

Steyn&Allberg

Boosting People is de ‘founder’ van het huidige Steyn&Alberg. Op www.steynallberg.com leest u hoe de ambitie om ondernemers te helpen bij het makkelijker organiseren van het verkoopproces is uitgegroeid tot een professionele allround opleider. Wij werken landelijk en bieden ondernemers totaal oplossingen. Daarnaast zijn alle trainingen meetbaar. Daarmee is de opleider uniek! De opleidingen, trainingen en programma’s staan erom bekend dat ze makkelijk toepasbaar zijn in de dagelijkse praktijk van de deelnemers. Hieronder ziet u waar Steyn&Allberg voor staat.

Steyn&Allberg

Steyn&Allberg is strategisch partner in talentontwikkeling voor individuen, teams en organisaties. Onze missie is om het zelfvertrouwen van mensen positief te beïnvloeden en hen te inspireren om het beste uit zichzelf te halen.  Door middel van trainingen, opleidingen en coaching richten wij ons op positieve gedragsveranderingen van medewerkers op het gebied van commercie, communicatie en management. Ons doel is om een wereld te creëren waarin ambitie en persoonlijke ontwikkeling een bron van vertrouwen is.

Boost Methode

De trainers beschikken allemaal over hetzelfde DNA, samengevat willen zij  klanten belachelijk goed helpen. Niet omdat de klant dit van hen verwacht, maar omdat zij dit zelf zo willen

Omdat trainen zonder doel doelloos is betrekken wij onze opdrachtgevers altijd bij het samenstellen van trainingen. Daarna brengen wij bedrijfsdoelstellingen en talentontwikkeling samen.

Wij maken persoonlijke ontwikkeling meetbaar via onze Boost Methode. En dat is precies de reden dat opdrachtgevers graag kiezen voor de aanpak van Steyn&Allberg.

 

Neem direct contact op

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.