Steyn&Allberg
Steyn&Allberg

Steyn&Allberg

Boosting People is de ‘founder’ van het huidige Steyn&Alberg. Op www.steynallberg.com lees je hoe de ambitie om ondernemers te helpen bij het makkelijker organiseren van het verkoopproces is uitgegroeid tot een professionele allround opleider. Wij werken landelijk en bieden ondernemers totaal oplossingen. De opleidingen, trainingen en programma’s staan erom bekend dat ze makkelijk toepasbaar zijn in de dagelijkse praktijk van de deelnemers. Hieronder zie je waar Steyn&Allberg voor staat.

Steyn&Allberg

Steyn&Allberg is strategisch partner in talentontwikkeling voor individuen, teams en organisaties. Onze missie is om het zelfvertrouwen van mensen positief te beïnvloeden en hen te inspireren om het beste uit zichzelf te halen.  Door middel van trainingen, opleidingen en coaching richten wij ons op positieve gedragsveranderingen van medewerkers op het gebied van commercie, communicatie en management. Ons doel is om een wereld te creëren waarin ambitie en persoonlijke ontwikkeling een bron van vertrouwen is.

 

Neem direct contact op

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *