Een training volgen, hoe werkt dat?
Een training volgen, hoe werkt dat?

Een training volgen, hoe werkt dat?

Een training volgen, hoe werkt dat? Met een training van Boosting People kiest u voor een inspirerend leerproces. U leert het meest als u vooraf uw leerdoelen bepaalt. Een persoonlijk gesprek met uw trainer geeft u extra inzichten voor een persoonlijk leerplan. Tijdens de trainingen gaat u aan de slag met verrassende oefeningen. U oefent levensechte rollenspellen en krijgt ter verduidelijking feedback van de trainer: de focus ligt zodoende op doen, oefenen en ervaren.

Evaluatie
Om ervoor te zorgen dat u de opgedane kennis blijft toepassen in de praktijk, heeft u enkele maanden na de training een nagesprek. Wat waren uw leerervaringen, hoe kunt u deze in uw werk blijven toepassen en hoe kunt u uzelf verder ontwikkelen?

Het resultaat
Trainen bij Boosting People is inspirerend: u wordt regisseur van uw eigen leerproces. U oefent nieuwe vaardigheden in de training en past het geleerde direct toe tijdens uw werk. Het resultaat? Duurzame veranderingen, effectiever gedrag, meer succes!

Onze aanpak

Boosting People gaat verder waar anderen stoppen. Veel opleidingen en trainingen zijn goed voor het algemene kennisniveau. Trainingen van Boosting People  hebben meer diepgang omdat vaardigheden gefaseerd aangeboden worden. Hierdoor ontdekken deelnemers zelf dat ze vooruitgaan omdat ze beter worden. De trainingen zijn modulair opgebouwd en verhogen daarmee met iedere training het niveau van iedere deelnemer.

Wij trainen het individu binnen de groep. Dit kan omdat we een maximale groepsgrootte hanteren van 8 deelnemers. Door een groepsgrootte van maximaal 8 deelnemers, worden deelnemers op hun eigen niveau en individueel aangesproken. Deelnemers worden uitgedaagd om zelf tot het uiterste te gaan. Onze aanpak verhoogt de praktische toepasbaarheid van het aangeleerde in de dagelijkse praktijk. Dit levert vrijwel direct verbetering op in prestaties van iedere deelnemer.

Boosting People hanteert een methode die als confronterend kan worden gezien, maar dan wel ‘op de bal’ en niet ‘op de man’. Door rollenspelen en oefeningen ontdekken deelnemers zelf wat er kan verbeteren in hun aanpak. Het effect van die eigen ontdekking is bijzonder groot, daarmee is de motivatie om vervolgens daarin verbetering aan te brengen zo mogelijk nog groter. Kort samengevat zijn onze trainingen altijd maatwerkprogramma’s en zullen met behulp van intakegesprekken vanuit de opdrachtgever praktijkgericht worden aangeboden.

Onze tarieven zijn ALL-IN

Het tarief is bovendien ALL-IN. Het tarief is dus inclusief bureauvoorbereiding, opmaak maatwerkprogramma, deelnemers certificaten, tussentijdse evaluaties, hand-outs. Tevens zijn de deelnemers materialen, huur van apparatuur en trainingsfilms inbegrepen. En natuurlijk inclusief de individuele eindrapportage aan de opdrachtgever waarbij de verbeterpunten per deelnemer getoond worden. Exclusief: BTW

 

Neem direct contact op

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.