Een training volgen, hoe werkt dat?
Een training volgen, hoe werkt dat?

Een training volgen, hoe werkt dat?

Een training volgen, hoe werkt dat? Met een training van Boosting People kies je voor een inspirerend leerproces. Je leert het meest als je vooraf leerdoelen bepaalt. Een persoonlijk gesprek met jouw trainer geeft je extra inzichten voor een persoonlijk leerplan. Tijdens de trainingen ga je aan de slag met verrassende oefeningen. Je oefent levensechte rollenspellen en krijgt ter verduidelijking feedback van de trainer: de focus ligt zodoende op doen, oefenen en ervaren.

Evaluatie
Om ervoor te zorgen dat je de opgedane kennis blijft toepassen in de praktijk, heb jij enkele maanden na de training een nagesprek. Wat waren jouw leerervaringen, hoe kun je deze in jouw werk blijven toepassen en hoe kan jij jezelf blijven ontwikkelen?

Het resultaat
Trainen bij Boosting People is inspirerend: je wordt regisseur van jouw eigen leerproces. Je oefent nieuwe vaardigheden in de training en past het geleerde direct toe tijdens jouw werk. Het resultaat? Duurzame veranderingen, effectiever gedrag, meer succes!

Onze aanpak

Een training volgen, hoe werkt dat? Boosting People gaat verder waar anderen stoppen. Veel opleidingen en trainingen zijn goed voor het algemene kennisniveau. Trainingen van Boosting People  hebben meer diepgang omdat vaardigheden gefaseerd aangeboden worden. Hierdoor ontdekken deelnemers zelf dat ze vooruitgaan omdat ze beter worden. De trainingen zijn modulair opgebouwd en verhogen daarmee met iedere training het niveau van iedere deelnemer.

Wij trainen het individu binnen de groep. Dit kan omdat we een maximale groepsgrootte hanteren van 8 deelnemers. Door een groepsgrootte van maximaal 8 deelnemers, worden deelnemers op hun eigen niveau en individueel aangesproken. Deelnemers worden uitgedaagd om zelf tot het uiterste te gaan. Onze aanpak verhoogt de praktische toepasbaarheid van het aangeleerde in de dagelijkse praktijk. Dit levert vrijwel direct verbetering op in prestaties van iedere deelnemer.

Boosting People hanteert een methode die als confronterend kan worden gezien, maar dan wel ‘op de bal’ en niet ‘op de man’. Door rollenspelen en oefeningen ontdekken deelnemers zelf wat er kan verbeteren in hun aanpak. Het effect van die eigen ontdekking is bijzonder groot, daarmee is de motivatie om vervolgens daarin verbetering aan te brengen zo mogelijk nog groter. Kort samengevat zijn onze trainingen altijd maatwerkprogramma’s en zullen met behulp van intakegesprekken vanuit de opdrachtgever praktijkgericht worden aangeboden.

Onze tarieven zijn ALL-IN

Het tarief is bovendien ALL-IN. Het tarief is dus inclusief bureauvoorbereiding, opmaak maatwerkprogramma, deelnemers certificaten, tussentijdse evaluaties, hand-outs. Tevens zijn de deelnemers materialen, huur van apparatuur en trainingsfilms inbegrepen. En natuurlijk inclusief de individuele eindrapportage aan de opdrachtgever waarbij de verbeterpunten per deelnemer getoond worden. Exclusief: BTW

 

Neem direct contact op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *