Communicatie
Communicatie

Communicatie

Effectief communiceren, daar draait het om tijdens een communicatie training van Boosting People! Je krijgt tijdens onze communicatie trainingen inzicht in jouw eigen communicatiestijl en de effecten daarvan op anderen. Je verbetert communicatietechnieken waardoor je duidelijker overkomt. Daarnaast weet je beter aansluiting te vinden bij anderen en gemakkelijker jouw doelen te bereiken in verschillende situaties.

Je kunt niet ‘niet’ communiceren

Tijdens onze communicatie trainingen ontwikkel je alle belangrijke communicatievaardigheden om jouw eigen communicatie naar een hoger niveau te brengen. Je leert verschillende gesprekstechnieken toepassen, je ontwikkelt vaardigheden om met andermans emoties om te gaan en je gaat aan de slag met beïnvloedingsvaardigheden. Zo leer je zaken voor elkaar te krijgen door effectief in te spelen op het gedrag van gesprekspartners.

Communicatie Training

Hoe breng je je boodschap over op een manier die gehoord wordt? Hoe blijf je in contact als het spannend wordt? Leer om je eigen grenzen en wensen te communiceren en ruimte en waardering te hebben voor die van anderen. En om hulp te vragen zodat je problemen samen op kunt lossen. Echt naar elkaar te luisteren en de juiste vragen te stellen. Ervaar en oefen om uit verdediging te blijven en vanuit nieuwsgierigheid te reageren. Leer op een bewuste en authentieke manier, in relatie tot de ander, hoe je verbindend kunt communiceren. Ontwikkel een gezonde dynamiek om gezamenlijke doelen te bereiken.

Welke opleidingen ga jij dit jaar volgen?

Neem direct contact op

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *