Management Training
Management Training

Management Training

Tijdens een management training krijg je inzicht in de rollen en taken van succesvolle managers. Je oefent een groot aantal belangrijke managementvaardigheden zoals; delegeren, motiveren, lastige gesprekken voeren, houding & gedrag, vergaderingen voorzitten, coachen en het creëren van draagvlak.

Management & Leidinggeven

Managen gaan over faciliteren, het beste uit medewerkers halen en over coachend leidinggeven. Wat maakt coachend leidinggeven zo’n effectief middel om het potentieel uit je mensen naar boven te halen? Welk effect heeft coachend leidinggeven op het rendement van je team? Tijdens de management training Leidinggeven en Motiveren leer je hoe je een omgeving creëert waarin je het beste uit je mensen naar boven haalt. Hoe je zorgt voor een cultuur waarin medewerkers intrinsiek gemotiveerd opereren en ze stimuleert tot verdere zelfontwikkeling. Hoe je met verschillende individuen, ieder met zijn of haar eigen mogelijkheden, een collectieve groep kunt vormen.

Management training voor directieleden

Boosting People verzorgt managementtrainingen voor managers en leidinggevenden en ook voor directeuren en ondernemers. Gericht op het vergroten van managementvaardigheden. Praktische en korte managementcursussen voor leidinggevenden of managers uit zowel het hoger kader als middenkader.  Wij kunnen bij jou op locatie de cursus op maat uitvoeren en we beschikken ook over eigen trainingslocaties.

Welke opleiding ga jij dit jaar volgen?

 

Neem direct contact op

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *