Verkoop Training
Verkoop Training

Verkoop Training

Kies voor een Verkoop training van Boosting People als je de resultaten van jezelf of van jouw commerciële medewerkers wilt verbeteren. Wij bieden dè oplossing voor een effectieve verbetering van jouw verkoopresultaat. Met een verkoop training van Boosting People kies je voor inspirerende leerprocessen, afgestemd op de ambities van jouw bedrijf. Vanuit onze expertise hebben wij een commercieel stappenplan ontwikkeld, wij noemen dat Sales Expert. Een resultaatgerichte aanpak, gericht op het realiseren van omzetdoelstellingen binnen organisaties.

De unieke aanpak van Boosting People kenmerkt zich door de praktijkgerichte benadering tijdens de trainingen. Bij al onze verkooptrainingen staat de werkwijze learning by doing centraal. Dit zorgt ervoor dat onze trainingen en opleidingen niet enkel geschikt zijn voor beginners, maar ook zeer effectief zijn voor ervaren professionals. Daarbij worden onze trainingen gegeven door ervaren trainers die weten hoe het is om in jouw schoenen te staan. Hun ervaring in het commerciële werkveld stelt hen in staat om jou de fijne kneepjes van het verkoopproces te leren.

Ben je op zoek naar een verkooptraining om meer rendement uit telefonische en/of face-to-face verkoopgesprekken te halen?
Boosting People biedt maatwerk trainingen aan om de commerciële slagkracht en daarmee het verkoopresultaat te verbeteren.

Welke verkoop training ga jij dit jaar volgen?

 

Neem direct contact op

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *