Boosting People
Boosting People

Boosting People

Klanten belachelijk goed willen helpen, daar gaan wij voor!

Wij zijn er voor ambitieuze organisaties die in beweging willen blijven. Wij halen het beste in deelnemers naar boven. Dit doen wij door de beste opleidingen, trainingen en coaching voor professionele ontwikkeling aan te bieden. Al onze programma’s zijn geschreven vanuit het gedachtegoed van Stephen Covey. Boosting People richt zich daarbij op de thema’s sales, management en communicatie.

Wij trainen mensen

Direct aan de slag gaan met nieuwe kennis en een andere aanpak vergt lef en zelfvertrouwen van de deelnemers. De lat ligt immers hoog. Daarom creëren we altijd een veilige omgeving waardoor deelnemers zich kwetsbaar durven op te stellen en de ruimte krijgen om echt te groeien en oude gedragspatronen te doorbreken.

Wat maakt onze trainingen uniek?

  • Praktijkgerichte rollenspellen zijn volledig toegespitst op praktijksituaties.
  • De trainingen zijn resultaat gericht op direct succes.
  • Bij iedere training geldt de volgende vuistregel: 20% theorie en 80% praktijk.
  • Onze ervaren trainers gaan tot het uiterste en verlangen dat ook van de deelnemers.
  • De trainer wordt liever nuttig gevonden dan aardig (liefst beide natuurlijk).
  • Na afloop van de training wordt het resultaat aan d.m.v. een coaching document besproken met de opdrachtgever.

De wereld verandert, snel en voortdurend. Dat levert nieuwe kansen op, maar ook onverwachte bedreigingen. Alert en flexibel reageren is voor veel organisaties van levensbelang. Medewerkers laten uitblinken is topsport geworden. Boosting People biedt de beste opleidingen en trainingen voor professionele ontwikkeling van medewerkers.

 

Neem direct contact op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *